Gå ned tre kilo på én uke

Ørreten.com høster stor suksess med en slankekur der slagordet er "Slank som en harr på én uke."

Slankemetoden er navngitt "Harrkuren" og innebærer en ukes hardfisking med fluefiskestanga. Lokaliteten er valgfri, men oppskriften er den samme. Mange vil vel betegne dette som en helvetesuke, men som kjent må en blø litt for å ta av noen kilo. Men alle tåler vel å slite litt i kun sju dager, eller? Som kjent er harren en slank fisk. Ja, den kan vel i de aller fleste tilfeller betegnes som radmager. Ingen har vel noen gang sett en harr som kan betegnes som "feit".

Ekstragevinst: For en flytering-fisker kan "Harrkuren" gi en effekt på minst fire kilo redusert kroppsvekt i løpet av én uke, om slankeoppskriften følges til punkt og prikke.

Kur-regler:
  • Pek deg ut en innlandssjø eller et tjern som er minimum to kilometer i diameter. Bruk farkosten til å komme deg til den andre siden av sjøen for å fiske.
  • Beregn minst én fisketur daglig i løpet av kurperioden.
  • I bagasjen har du kun frukt, knekkebrød og brunost til fast fôr, samt vann (sprudlende eller ei) til drikke. Kaffe er tillatt. Det er lov å spise fisken du får, men den må bålgrilles på spyd.
  • Ta minst én jogge-/spasertur rundt sjøen daglig. Som premie gir du deg selv et forfriskende bad i sjøen etter endt økt. Se opp for krampa!
Harren er et godt forbilde for slankehysteriske folk.

Oppskriften er enkel, og for en ekte sportsfisker vil det føles som denne uken går unna på rekordtid. Nå overstrømmes vi til stadighet av forskjellige slanketilbud. Med harrkuren i bakhånd kan du med god samvittighet kose deg med litt ekstra utenfor fiskesesongen. Kuren er hard, og betinger god disiplin, men når du etter endt økt ligger i soveposen og tenker på hvor godt det ville smakt med en marsipanstang eller en ribbebit, slår du deg i ro med at om kun få dager fyller du posen med tre kilo redusert kroppsvekt.

     For å se ut som Kristin Størmer Steira, Mick Jagger eller en toppidretts-skihopper, må det mer til, men tar du for eksempel tre "Harrkurer" i løpet av en sesong, er du på god vei. Planlegg kuropplegget til neste sommer allerede nå. La kiloene renne av i flott, norsk natur.
Tekst: John A

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Ørreten er glad i reker

Vinden blåste tørrflua inn mot myrkanten - så smalt det

Ikke lett å få den sværingen gjennom pilkehullet